Home • Coaching

Meditatie

dichter bij jezelf komen

Coaching

 

In het coaching gesprek dat ik met je heb voordat er een behandeling gaat plaatsvinden probeer ik naar boven te krijgen waar je op dit moment het meeste baat bij hebt om mee aan het werk te gaan. Ik haal onbewuste patronen naar je bewustzijn waardoor er lagen naar boven komen waar je misschien eerder geen weet van had. Overtuigingen die je hebt en die je kunnen belemmeren in verdere groei naar de oppervlakte krijgen om ermee aan de slag te gaan. Verbinding met je ware zelf maken waardoor je jezelf steeds beter leert kennen. Patronen ontdekken waar je je aan vast houdt, die je kunnen belemmeren in verdere ontwikkeling. Inzichten krijgen in hoe je in elkaar zit. Ontdekken hoe het komt dat een bepaald thema in je leven steeds terug komt. Ik maak gebruik van verschillende technieken waaronder een energetische behandeling, systemisch werk, NLP en opstellingen. Voor de opstellingen wil ik je graag verwijzen naar een andere pagina op mijn site.

 

 

Systemisch werken

 

Dit is een manier van werken waarbij je gebruik maakt van verschillende manieren om het onbewuste naar je bewustzijn te halen. Hierbij werk je vanuit je gevoel. Ervaren hoe het voelt om in een bepaalde situatie terecht te komen. We maken gebruik van de energie die los komt in verschillende situaties.

Een voorbeeld hierbij is denk ik wel verhelderend. Stel je voor dat je met een vraagstuk zit, laten we voor het  gemak maar even een dilemma op je werk nemen. Je zit al een poosje te denken om te veranderen van werk. Het werk dat je nu doet geeft jou niet meer de energie die je zou willen. Je hebt daarin verschillende keuze mogelijkheden.

 

1 Je kunt doorgaan met wat je nu doet en het gevoel hierin wegstoppen.

2 Je kunt hetzelfde werk gaan doen maar op een andere locatie.

3 Je kunt stoppen met werken en iets voor jezelf gaan beginnen.

4 Je gaat een opleiding volgen.

5 Enz….

 

© foto's Alain Chardet

Energetische behandeling

Familie opstellingen

alles staat met elkaar in verbinding

De verschillende mogelijkheden zullen bij jou verschillende emoties gaan oproepen. We gaan dan oefeningen doen om te kijken welke mogelijkheid het beste bij jou voelt. Waar voel jij je het beste bij en waar voel je je minder goed bij.

 

Alles staat met elkaar in verbinding. Door gebruik te maken van de energie stromingen kunnen dingen duidelijker voor je worden. Je hoeft niet eens de keuze die bij jou past uit te voeren, het weten maakt dat je er anders naar gaat kijken en het anders zult gaan beleven.

We kunnen gebruik maken van tijdlijnen (jouw levenspad). Dan leg je je eigen tijdlijn uit en kan je ontdekken waar er voor jou blokkades zitten waar je mee aan het werk kunt. Dit kan in je hele leven naar voren komen en misschien zelfs ervoor. De tijdlijn kan hierin duidelijkheid geven.

 

Wat stel jij in je gezinsleven voorop? Is dit harmonie, liefde, eerlijkheid, verbondenheid, groei……. Stel je voor dat je een lijst mag samenstellen met dingen die jij belangrijk vind in je leven. Waar jij voor gaat en wat prioriteit heeft. Je onbewuste kan daar misschien wel heel anders over denken, dit gaan we dan ook uitvragen. Dan maak je het onbewuste bewust en kom je er wellicht achter dat je bewuste en je onbewuste in strijd zijn met elkaar. Daardoor kunnen er in je leven steeds terugkerende situaties voorkomen die eerder een vraagteken voor je waren.

 

Zo zijn er veel verschillende technieken die ik in huis heb waar we mee aan de slag zouden kunnen gaan. Ik werk sterk op mijn intuïtie. Dit betekent  dat er van te voren niet duidelijk hoeft te zijn waar we mee aan de slag gaan en welke technieken er gebruikt gaan worden.  Ik wil me hierin ook niet vastleggen omdat ik, als je dan bij me komt, voel dat er iets anders nodig zal zijn ik daar de voorkeur aan zal geven.  Dit  altijd in openheid en samenwerking.

 

Klik hier voor informatie over de kosten.