Home • Spirituele week Ibiza

Meditatie

spiritueel • Ibiza

Spirituele week op Ibiza all inclusive

 

Naar Ibiza met een extra dimensie! Tijd om alle dagelijkse beslommeringen achter je te laten. Een spirituele week op dit inspirerende eiland waar je jezelf openstelt voor ontspanning, bezinning en transformatie. Met alle ruimte om ook op zoek te gaan naar de liefde voor jezelf. De werkwijze van de healers Alain Chardet en Andrea Star, alsmede de unieke energie van het eiland maken het mogelijk om in korte tijd grote stappen te zetten.

 

Heling op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau. Tijdens deze week wordt de mogelijkheid geboden om een aantal dagen te vasten. We bouwen het eetpatroon af en nemen een aantal dagen smoothies van groenten en fruit. Daarna bouwen we het eetpatroon weer op. Het fijne aan vasten is dat je makkelijker in verbinding komt met je eigen ik waardoor je nog meer open komt te staan voor transformatie. Reiniging van lichaam en geest. Je bent niet verplicht om deel te nemen aan het vasten.

 

Spiritualiteit gaat prima samen met gezellige activiteiten in de omgeving. Heerlijk shoppen op de kleurrijke hippiemarkt Las Dalias. Een flinke wandeling langs de waterlijn naar een piratentoren en door het beschermde natuurgebied vol pijnbomen en olijfbomen weer terug.

© foto's Alain Chardet

Energetische behandeling

Familie opstellingen

Tot slot verklappen we een prachtige geheime plek opIbiza:           Atlantis.
Telkens wanneer de gemeente een bord plaatst met een richting aanduiding, halen de hippies het weg. Ze willen niet dat bekend wordt waar 't is...


Een Ibiza-ervaring die je mee kan maken!


Je verblijft in een luxe appartement, Casas Carbo. Casas Carbo behoort tot Recidential Dos Mares. Elk van de appartementen heeft een privé terras en balkon met uitzicht over de Middellandse Zee. Er is een gemeenschappelijk zwembad op het grote terras direct voor de appartementen. Het verblijf is gelegen nabij Cala Carbo en andere leuke baaien zoals Cala d'Hort en Cala Vadella. De dichtstbijzijnde stad is Sant Josep. Voor meer informatie: www.casascarbo.nl

Gun jezelf deze reis om lichaam en geest te bevrijden en in balans te brengen.

• Wanneer: april en oktober.

• Kosten: 1.100 euro (850 euro wanneer je een kamer deelt)

• All inclusive - exclusief de reis.

Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact op!