Deze tijd.

Hoe ga jij om met dat wat er in de wereld gebeurd?

Ik wil jullie wel vertellen hoe ik het ervaar.

Vorig jaar, in het begin van deze tijd, keek ik naar het nieuws / talkshows en de up dates van de regering. Ik voelde dat er een angstcultuur gecreëerd werd waar ik in het begin best last van heb gehad. Hoe moet het nu met mijn praktijk, hoe gaan mijn kinderen ermee om, hoe zal het in mijn werk op school gaan, hoe moet het financieel. De rellen, vaccineren, de beelden van zieke mensen, de zorg, het onderwijs, de winkels, de restaurants,,,,,, de angst…..

Ik realiseerde me dat ik, net als veel anderen, hier niet blij van werd. Ik heb dus besloten niet meer te kijken naar de tv. Ik kan niks veranderen aan dat wat er in de wereld gebeurd. Ik kan wel veranderen wat er in mij gebeurd. Angst verlamt, zet je energiefrequentie laag, maakt dat je niet of moeilijker bij je Liefde kunt komen. Wat een mooie gelegenheid om met al die emoties aan de slag te gaan. Niet voeden met negatieve emoties maar mezelf voeden met Licht en Liefde.

Gedwongen in de realiteit om in mijn eigen cocon te duiken. In je eigen bubbel te leven met een beperkt aantal mensen om je heen. Voelen, ervaren, diep gaan, voelen, voelen, voelen…..

De wereld om me heen draait door als een wervelwind, ik bevind me in de kern ervan. In rust, met liefde en leef in het Nu. Het Nu voelt niet altijd goed, dan is er weer werk te doen maar het gaat zoveel makkelijker. Ik ervaar, voel, transformeer en leef.

Ik gun iedereen de rust die ik ervaar. De Liefde die tastbaar is in alles om me heen. In de mensen, de dieren, de natuur en in mezelf.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe jij het ervaart, deze tijd……