Sessies & Coaching

Druk in je hoofd, een gestrest of gespannen gevoel?
Last van lichamelijke ongemakken of blokkades in je leven?

Ik help bij de zoektocht naar meer balans en ontspanning.

Ontspanning

Om even los te komen van de dagelijkse sleur. Om er achter te komen wat voor jou belangrijk is. Om rust te vinden in een druk leven. Boek een sessie en kom tot rust.

Meditatie sessies

Vind de rust in jezelf. Mediteren kan alleen of samen. Het is een fantastische manier om in een druk leven tot rust te komen.

In 5 bijeenkomsten leer ik je nieuwe meditatie-technieken, zodat je voor jezelf er achter kunt komen welke meditatievorm het beste bij je past.

Relaxsessie

We hebben het allemaal druk. Thuis, op het werk, zelfs in je vrije tijd wordt er veel van je gevraagd. Ondertussen slapen we slecht en hebben we weinig weerstand.

Neem de tijd om te ontspannen. In 1 sessie brengen we je drukke bestaan terug naar het moment.

Mediteren voor kinderen

Ook kinderen vinden het fijn om tot rust te komen tijdens een meditatie. Inzicht te krijgen in wat ze kunnen. Onzekerheden omzetten in zekerheden. Weerbaarder worden.

Bij deze sessies mediteren we in verhaalvorm. Steeds een ander thema, afhankelijk van de kinderen.

Coaching

Wanneer je vast loopt in je leven en je niet zo goed weet waarom. Of je weet het wel, maar kunt het niet omzetten naar iets positiefs. Boek een sessie en ervaar de positieve transformatie.

Tijdlijn lopen

Ontdek belangrijke knelpunten in je leven. We hebben allemaal onze overtuigingen, herinneringen dromen en wensen waarmee we ons leven inrichten.

Tijdens deze sessie gaan we in op de knelpunten in jouw leven en hoe je deze kunt ombuigen.

Familieopstellingen

Soms zorgen systemen waar je deel van uitmaakt (familie, vrienden, collega’s) voor situaties waarin je je niet lekker voelt of die vragen bij je oproepen.

We maken onderliggende patronen zichtbaar zodat jij beter het hoofd kunt bieden aan moeilijke situaties.

Coaching voor kinderen

Een kind moet zich veilig voelen. Dat is een voorwaarde om gelukkig te zijn en om te kunnen leren. Met een paar doelgerichte sessies kunnen we dat bereiken.

De sessies hebben een gunstig effect op het veranderen van o.a:
Faalangst, boosheid, verdriet, onrust, eenzaamheid, afwijzing en slecht slapen.

Meteen beginnen?

Soms heb ik nog plek in lopende cursussen.
In dit overzicht staan aanbiedingen en cursussen waar je je voor kunt inschrijven.

TIJDVOORJEZELF DAG

TIJDVOORJEZELF DAG

Zaterdag 12 juni is het zover. Een dag waar je tot jezelf kunt komen. In rust en harmonie aan datgene werken wat voor jou belangrijk is. Ik werk intuïtief, ik kan dus niet precies aangeven wat we gaan doen. Meditatie, tijdlijnlopen, opstelling, intuïtief tekenen,...

Lees meer
Spirituele week op Ibiza

Spirituele week op Ibiza

Spirituele week op Ibiza: Na 7 jaar gaan we deze week anders organiseren. De begeleiding blijft hetzelfde maar het onderkomen doen we anders. Er zijn tal van accommodaties op Ibiza en we laten jullie vrij om deze zelf te kiezen. In overleg kan ik jullie verschillende...

Lees meer