Relaxsessie

Voor iedereen die het gewoon erg druk heeft. Voor iedereen die geen tijd neemt om te ontspannen.
Voor iedereen met een volle agenda, een drukke baan, een druk leven.
Het kost je maar een uurtje van je tijd.

Als een sneltrein door het leven

Soms heb je het gewoon vliegend druk. Misschien zit je in een periode in je leven waarin je nou eenmaal veel verantwoordelijkheden draagt. Voor je gezin, voor je werk, voor je partner, voor anderen. Er is zo veel dat moet, en zo weinig dat gewoon mag. Je hebt het gevoel dat je als een sneltrein door het leven dendert en de rustmomenten zijn ver te zoeken.

 

 

Je “moet” ontspannen

In zo’n periode is het belangrijk om toch de tijd te nemen om te ontspannen. Wanneer je overdag nooit een rustmoment pakt ga je met een gestrest en onrustig gevoel slapen, waardoor je weer slecht slaapt. De volgende dag ben je niet goed uitgerust en begint alles weer van voren af aan. Maar zelfs het “moeten ontspannen” kan op een gegeven moment druk opleveren. Want wanneer heb je nou tijd om een hele dag naar de sauna te gaan?

Met een relax-sessie kom je in één uur tot een diepe ontspanning. Je hoeft er zelf niets voor te doen of te kunnen. Je komt gewoon langs, we praten even, drinken een kopje thee en de relaxsessie kan beginnen…

“Een relaxsessie is voor iedereen die het gewoon druk heeft. Je hoeft er niks voor te kunnen en het kost je maar een uurtje van je tijd.”

– Andrea Star