Tijdlijn lopen

In een ontspannen sfeer gaan we samen op zoek naar de vraag waar jij graag antwoord op wilt hebben. Met deze vraag gaan we tijdlijn lopen en krijg je inzicht in waarom je in het nu tegen dingen aanloopt. Tijdlijn lopen kan individueel of in een groep.

Vraagstukken & problemen in je leven

  • Ik weet dat ik me niet zo hoef te voelen, toch voel ik me zo
  • Ik weet niet waarom ik zo blijf reageren
  • Ik weet niet waar mijn gevoel vandaan komt
  • Ik weet niet waarom ik mij zo gedraag
  • Ik wil veranderen maar het lukt niet
  • Waarom…

Soms kun je tegen dingen aanlopen waarbij je niet goed weet waarom dit steeds gebeurt. Toch weet je ook zeker dat dit niet nodig is en dat het anders kan. Samen gaan we op zoek naar de vraag waar jij een antwoord op wilt hebben.

Antwoord op je vragen

Als je in je leven tegen iets aanloopt en je kan er niet achter komen waar het hem precies in zit kan tijdlijn lopen uitkomst bieden. In een ontspannen sfeer gaan we samen op zoek naar de vraag waar jij een antwoord op wilt hebben.

Met deze vraag gaan we je tijdlijn lopen en krijg je inzicht in waarom je in het NU tegen dingen aanloopt. Transformatie kan de volgende stap zijn.

Je kunt ook tijdlijn lopen wanneer je gewoon nieuwsgierig bent naar wat het je kan brengen.Tijdlijn lopen kan individueel of in een groep. Ik hanteer wel een maximum aantal deelnemers om je de aandacht te kunnen geven die je verdiend.

Meteen beginnen?

Soms heb ik nog plek in lopende cursussen.
In dit overzicht staan aanbiedingen en cursussen waar je je voor kunt inschrijven.

TIJDVOORJEZELF DAG

TIJDVOORJEZELF DAG

Zaterdag 12 juni is het zover. Een dag waar je tot jezelf kunt komen. In rust en harmonie aan datgene werken wat voor jou belangrijk is. Ik werk intuïtief, ik kan dus niet precies aangeven wat we gaan doen. Meditatie, tijdlijnlopen, opstelling, intuïtief tekenen,...

Lees meer
Spirituele week op Ibiza

Spirituele week op Ibiza

Spirituele week op Ibiza: Na 7 jaar gaan we deze week anders organiseren. De begeleiding blijft hetzelfde maar het onderkomen doen we anders. Er zijn tal van accommodaties op Ibiza en we laten jullie vrij om deze zelf te kiezen. In overleg kan ik jullie verschillende...

Lees meer