Spirituele week op Ibiza

Naar Ibiza met een extra dimensie! Tijd om alle dagelijkse beslommeringen achter je te laten.
Een spirituele week op dit inspirerende eiland waar je jezelf openstelt voor ontspanning, bezinning en transformatie.

Op zoek naar de liefde voor jezelf

De werkwijze van Alain Chardet en Andrea Star, alsmede de unieke energie van het eiland maken het mogelijk om in korte tijd grote stappen te zetten.

 

Heling op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau.

Onder leiding van mij, Andrea Star en in overleg met Alain Chardet worden deelnemers in staat gesteld om aan datgene te werken wat in het dagelijkse leven het grootste obstakel tot welzijn vormt.

Doordat ik intuïtief werk en omdat het weer zelfs op Ibiza niet altijd goed te voorspellen valt kan ik geen vast omlijnd programma bieden.

We gaan in ieder geval dagelijks binnen of buiten mediteren.

Voor wie wil is er de mogelijkheid tot coaching- en/of groepsgesprekken, opstellingen, kaartleggingen of tijdlijn lopen.

Er kunnen afspraken voor sessies met healer Alain Chardet gemaakt worden.

 

Sightseeing en ontspanning

Wandelingen door een natuurgebied langs de kust, naar een piratentoren op een berg of tussen de souvenirwinkeltjes in Ibiza-stad, Het staat allemaal wel ergens te gebeuren zonder verplichting om eraan mee te doen.

We proberen ook een dagje het eiland rond te toeren op scooters, de hippiemarkt ‘Las Dalias’ te bezoeken en voor de fysiek fitte liefhebbers organiseren we een voettocht naar het altijd zo serene Atlantis.

Een totale Ibiza-beleving die jij kunt meemaken!

Reis & verblijf

Per reisgezelschap bekijken we in overleg welke accommodatie voor ons het meest geschikt is. Dit hangt af van het aantal mensen, de voorkeuren en kan iedere keer weer anders zijn.

We hebben verschillende prachtige mogelijkheden voor ons verblijf en kijken per week wat het beste is. Dit kan een hotel zijn, een appartement of een camping. 

De reis naar Ibiza is niet bij de prijs inbegrepen. We spreken ruim van te voren de exacte data af zodat je in de gelegenheid bent je ticket van te voren te boeken. We ontmoeten elkaar dan op Ibiza.

(Uiteraard kun je wel bij ons terecht voor vragen of tips over de reis.)

Reserveren

Gun jezelf deze reis om lichaam en geest te bevrijden en in balans te brengen.

Wanneer: een week in april of in oktober

Prijs: vanaf €1.200,- (afhankelijk van de gekozen accommodatie)

 

Meld je aan voor deze reis

(Na je aanmelding neem ik contact met je op om de details te bespreken.)